Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

3 Coses a fer a Empuriabrava amb nens

3 Coses a fer a Empuriabrava amb nens

No hi ha res com estiuejar amb nens per a entendre la importància de planejar-ho tot amb antelació per a gaudir d’unes vacances d’estiu de 10. Ens hem pres la llibertat de seleccionar les tres millors activitats que pots realitzar amb nens a Empuriabrava, amb les quals tota la família s’ho passarà en gran!

Si vols fer una excursió a la costa brava després d’una nit a Can Tarré, et proposem 3 activitats per fer amb nens inoblidables!

 

1- SIMULADOR DE VOL “TÚNEL DEL VENT” D’EMPURIABRAVA

Ubicat a Castelló d’Empúries, a Empuriabrava, un Túnel de Vent promogut per l’empresa catalana Windoor Realfly. Per a qui no els conegui: el túnel de vent consisteix en un flux continu d’aire produït gràcies a l’acció de quatre turbines d’alta potència i que ens farà sentir l’experiència de la caiguda lliure en un ambient totalment segur i supervisat. Per això, és el lloc perfecte per a viure l’emoció d’un esport radical, però amb un 0% de risc i en el qual qualsevol nen major de 4 anys pot participar.

El corrent d’aire del “Wind Tunnel” arriba a aconseguir els 300 km/h, la qual cosa permet levitar a qualsevol persona, nen o adult.

A Windoor vola tothom,, petits a partir de 4 anys i majors de totes les edats, sense límit. Fes realitat el somni de volar i viuràs sensacions úniques. Volar és també un esport que cada dia té més adeptes. A Windoor viuràs la sensació de volar amb la màxima seguretat de la mà dels seus instructors, entre els quals trobaràs als campions del món i fins i tot al volador més ràpid del món que, en tot moment t’acompanyaran perquè volar a Windoor es converteixi en un moment únic.

Més informació: www.windoor-realfly.com
 
SIMULADOR DE VOL “TÚNEL DEL VENT” D’EMPURIABRAVA
 

2- BUTTERFLY PARK

Visitar el parc de papallones i aus exòtiques és una activitat perfecta per realitzar amb nens durant les vostres vacances a Empuriabrava. El butterfly park és un jardí tropical de 2.000 m2 a on tota classe d’espècies viuen en llibertat. Entre elles, més de 10.000 espècies són papallones. És realment bonic veure tot el ventall de colors i formes que poden arribar a tenir. A les instal·lacions del parc també hi ha un gran hivernacle de 1.000 m2 en el qual hi ha recreada una salvatge selva tropical. La seva temperatura és de 28ºC i en l’ambient hi ha una humitat del 80%. A la selva viuen aquelles aus que necessiten aquestes condicions per sobreviure. Als nens els hi encantarà la visita al Butterfly Park.

A més, aprendran a reconèixer espècies, veure-les en el seu hàbitat i en llibertat, coneixeran més els seus costums i alimentació.

Més informació: www.butterflypark.es
 

 

3- PASSEIG EN BARCA PELS CANALS D’EMPURIABRAVA

L’activitat estrella d’Empuriabrava és, sens dubte, poder conduir un vaixell per a recórrer els seus canals. No fan falta permisos ni llicències, ja que portar aquestes petites embarcacions és molt senzill. I els nens es divertiran de valent jugant a ser mariners per un dia!
Hi ha EcoBoats Empuriabrava, on les seves barques són elèctriques i ecològiques. Volem potenciar i transmetre la importància de viatjar de forma sostenible per a respectar el medi ambient i cuidar el planeta.

A EcoBoats tenen embarcacions amb capacitats de 2 a 8 adults. El trajecte dura aproximadament 1 hora i és necessari reservar amb antelació. El preu és d’uns 25€ per persona. I els nens són GRATIS fins als 16 anys!

Més informació: www.ecoboats.es