Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Cales a la Costa Brava

Cales a la Costa Brava

La gran varietat de cales íntimes amagades entre els penya-segats i envoltades de vegetació, accessibles per mar, o a través de camins de ronda que envolten el litoral, tret diferenciador de la Costa Brava. Aquesta franja litoral catalana es desenvolupa al llarg dels 214 quilòmetres que s’estenen des del municipi de Blanes, a la província de Girona fins a la localitat de Portbou, a la frontera amb França. Al llarg de les seves costes, a part d’altres meravelles naturals podràs gaudir també del parc natural de Cap de Creus i dels Aiguamolls de l’Empordà.

Aquí trobaràs una selecció de les cales de la Costa Brava que quedem molt a prop de la Masia de Can Tarré:

 

1- Cala Pola: Un exemple Cala Pola de Tossa de Mar, és molt fàcil arribar-hi. Per accedir-hi hem d’agafar la carretera que uneix Tossa amb Sant Feliu de Guíxols. Aquest camí a part de tenir unes vistes i uns miradors espectaculars, com el de St. Jaume també amaga petits racons amb gran encant. Cales que semblen gairebé verges per estar mig camuflades entre els alts penya-segats i la seva abundant vegetació.

 

Cala Pola - Tossa de Mar

Cala Pola – Tossa de Mar

 

2- Cala Futadera: Situada a 6 quilòmetres al nord de la població de Tossa de Mar, a la banda de Cala Giverola, és famosa pel seu gran encant i els seus iots.
Formada de sorra gruixuda i pedres, es pot accedir o bé en vaixell com fa molta gent o deixant el cotxe a la banda de la carretera i baixar a peu una llarga escala. No té cap mena de serveis i es recomana anar al matí, que és quan li toca el sol. Sol estar freqüentada per parelles i senderistes.

 

Cala Futadera - Tossa de Mar

Cala Futadera – Tossa de Mar

 

3- Cala del Maset: Es tracta d’un dels racons més bonics de la Costa Brava. És una cala molt petita d’aigües molt profundes i sorra fina. S’accedeix a ella a través d’unes escales situades a la carretera i es troba envoltada d’un gran entorn natural (pins i alzines sobretot). És tan petita que és poc freqüentada així que és perfecta per passar una estona íntima amb la teva parella.
Aquesta petita cala ha obtingut la distinció de Qualitat EMAS i la ISO 14001.

 

Cala del Maset - Sant Feliu de Guíxols

Cala del Maset – Sant Feliu de Guíxols

 

4- Cala d’es Codolar: Situada en un enclavament privilegiat, als peus de la muralla de la Vila Vella, al nucli històric de Tossa de Mar, aquesta petita platja segueix sent lloc de partida de pescadors i lloc de pas per a caminants del camí de ronda.

 

Cala d'es Codolar - Tossa de Mar

Cala d’es Codolar – Tossa de Mar

 

5- Platja Fenals: És una meravellosa platja, la segona en grandària de Lloret de Mar comarca de la Selva, d’uns 700 m de longitud, situada sobre una badia protegida dels vents per un massís que la separa del centre de Lloret. Localitzada entre la platja de Sa Boadella i la seva pineda del “Racó d’En Sureda”, i el punt més alt de Lloret on es troben les restes del Castell de Sant Joan.
És una platja semi urbanitzada, molt pròxima a blocs d’apartament, locals comercials i restaurants.

 

Platja Fenals -  Lloret de Mar

Platja Fenals – Lloret de Mar

 

6- Cala Sant Francesc: És la platja preferida dels habitants de Blanes, comarca de la Selva, està a uns 2 km de centre de la població. És coneguda també com a Cala Bona, adjectiu que suposem se li imputa el fet de ser una cala resguardada dels vents de nord, que la converteixen en un lloc esplèndid per gaudir dels banys de mar i sol.
La seva sorra és gruixuda de color rosat, d’uns 200 m de longitud i 35 d’amplada i està envoltada de pins que ens ofereixen zones d’ombra agradables quan les temperatures són elevades.

 

Cala Sant Francesc - Lloret de Mar

Cala Sant Francesc – Lloret de Mar