Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Casaments a cases rurals

Casaments a cases rurals

La manera de celebrar els casaments ha canviat. Cada vegada més, els nuvis prefereixen cerimònies íntimes i no tenir tantíssims convidats. Enrere van quedar els grans salons de noces amb decoració exagerada, ara la tendència és triar llocs amb encant, petitons i sobretot especials. Per això és una boníssima opció, si estàs buscant lloc per a celebrar el teu compromís, triar una casa rural amb un bon jardí i fins i tot una preciosa masia.

El sector dels casaments està en alça. La figura del wedding planer cobra força ja que no disposem de molt de temps per a organitzar l’esdeveniment nosaltres mateixos però tampoc estem disposats al fet que res surti malament aquest dia tan especial.

Pel seu encant i història a nosaltres ens encanten les masies, ens sembla que són un escenari perfecte per a esdeveniments d’aquestes característiques. El passat de moltes d’aquestes construccions, unit al seu encant i al seu entorn natural fan que generin l’atmosfera ideal per celebrar aquest dia inoblidable.

Una masia de pel·lícula

Els casaments rurals tenen un encant especial. Si busques l’indret ideal on celebrar el teu casament somiat, al bell mig d’un entorn verd i silenciós, en un oasi de pau i tranquil·litat Can Tarré és la teva solució.

Can Tarré és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic.

Les condicions en les quals es troba aquesta masia del segle XVII, aïllada i amb un enorme jardí, l’han convertit en un lloc perfecte per a casaments i per a tota mena de celebracions en general.

L’entorn també juga el seu paper fent d’aquest un escenari idíl·lic en aquest dia tan especial. Un espai natural relativament aïllat que conserva la seva riquesa biològica, és a dir, un territori extraordinari pel que fa al patrimoni natural. A l’interior disposa de 12 places totalment mimetitzades amb la zona seguint la línia històrica de la construcció per si tant els nuvis com alguns convidats desitgen passar la nit en ella.