Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Can Tarré Turisme Rural contacte

Contacte


   

  CAN TARRÉ

  Can Tarré es troba a 18 km de Tossa de Mar, Lloret de Mar, S'Agaró, a 22 km de Girona i a 30 minuts en cotxe de les platges de la Costa Brava. L'aeroport més pròxim és el de Girona - Costa Brava, situat a 18 km.

  INFORMACIÓ DE CONTACTE

  Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

  N 41º, 47 min 06.97 - E 2º, 49 min 03.75

  COM ARRIBAR EN COTXE DES DE BARCELONA O GIRONA

  Per l’autopista AP-7, agafeu la sortida 9 (Platja d’Aro / Sant Feliu de Guíxols). Seguidament us incorporareu a la carretera C-35 (en direcció a Platja d’Aro) i continueu fins a la sortida 87, deixareu el poble de Vidreres a mà esquerra. Seguiu pel lateral de l’autovia, al cap d’1 km gireu a la dreta en direcció a la torre d’en Llobet.

  Continueu pel camí de terra i un cop passeu la torre, que us quedarà a mà dreta, us endinseu cap al bosc i a uns 500 m, a la primera bifurcació, trobareu un senyal que diu Can Tarré. Heu de girar a mà esquerra, seguiu el camí i arribareu a la casa.

  Per l’N-II, heu d’arribar fins a l’alçada de Maçanet de la Selva i agafar la carretera C-35…

  COM ARRIBAR EN TREN DES DE BARCELONA O GIRONA

  Parada a l’estació de Sils, i amb taxi fins a Can Tarré. (Trajecte de 10 minuts aprox.).