Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Can Tarré Turisme Rural entorn

Entorn

Vidreres

El poble

Can Tarré es troba dins el terme municipal de Vidreres, un petit poblet situat al sud-oest de la comarca de la Selva. La finca es troba en espai natural relativament aïllat que conserva la seva riquesa biològica, és a dir, un territori extraordinari pel que fa al patrimoni natural.

Entorn natural

La zona més coneguda a la província de Girona és la Costa Brava, una de les destinacions preferides per molts, tant a nivell nacional com internacional. Amb nombroses platges i espectaculars cales que s’estenen al llarg del litoral.

Art, cultura i patrimoni

La privilegiada situació de Girona, entre la serralada pirinenca i la Costa Brava, que banya el mar Mediterrani, ens facilita recórrer tota la província. El litoral que es desplega des de Portbou (al nord) fins a Blanes (al sud) està format per pobles medievals, viles marineres, ruïnes romanes i extenses platges i petites cales, entre zones d’abruptes penya-segats.

Can Tarré turisme rural activitats

Activitats

La diversitat paisatgística de la zona permet que qualsevol activitat sigui possible, de la vela a l’esquí, del paracaigudisme al submarinisme, del golf al tresc…, una font d’inspiració per als amants de l’aventura i l’esport.