Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Image Alt

Art, cultura i patrimoni

Oci i lleure

ART, CULTURA
I PATRIMONI

La privilegiada situació de Girona, entre la serralada pirinenca i la Costa Brava, que banya el mar Mediterrani, ens facilita recórrer tota la província.

El litoral que es desplega des de Portbou (al nord) fins a Blanes (al sud) està format per pobles medievals, viles marineres, ruïnes romanes i extenses platges i petites cales, entre zones d’abruptes penya-segats. En totes elles, la unió del mar i la muntanya dóna lloc a paisatges inoblidables.

No ens podem perdre indrets com el recinte emmurallat de Tossa de Mar, les ruïnes d’Empúries, els pobles medievals de Besalú, Peratallada o Pals, el Barri Vell de Girona, el Port de la Selva, amb el seu monestir de Sant Pere de Rodes, el Parc Natural del Cap de Creus o els paisatges de Cadaqués i el golf de Roses.

Aquesta província té també els tres museus més representatius de l’obra del pintor surrealista Salvador Dalí: la Casa Museu de Portlligat, el castell de Púbol i el Teatre Museu Dalí de Figueres.

També podreu gaudir de concerts i festivals coneguts des dels de Cap Roig fins als del Casino de Peralada, passant pels de Porta Ferrada.