Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Can Tarré Turisme Rural entorn natural

Entorn natural

Costa Brava, Pirineus

ENTORN NATURAL

La zona més coneguda a la província de Girona és la Costa Brava, una de les destinacions preferides per molts, tant a nivell nacional com internacional. Amb nombroses platges i espectaculars cales que s’estenen al llarg del litoral.

Els paisatges de la costa s’alternen amb els parcs naturals del Montseny, l’estany de Sils, els Aiguamolls de l’Empordà, el Cap de Creus o la Zona Volcànica de la Garrotxa. També, cal destacar l’enigmàtic estany de Banyoles o els majestuosos jardins botànics de Santa Clotilde (Lloret de Mar) i Mar i Murtra (Blanes), considerat un dels millors jardins botànics mediterranis d’Europa.

Qui es pot resistir a un bany en aigües de la Costa Brava? Si no voleu allunyar-vos gaire, podeu trobar cales molt tranquil·les, com la cala Futadera o la cala Morisca a Tossa de Mar, a 14 km.