Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Image Alt

Filosofia de vida

TORNAR A LES ARRELS

Can Tarré és un projecte familiar fet amb tot l’amor possible i on cada detall s’ha tingut en compte per oferir la màxima comoditat i relaxació als nostres clients. La restauració d’aquesta masia està realitzada a consciència amb els materials nobles que la natura ens ha donat (fusta, tova, pedra, ferro…) amb l’únic objectiu d’oferir comoditat en un espai on retrobar-se amb la natura i la pau. Un lloc arquitectònic integrat al paisatge

  • Projecte sostenible, autosuficient i ecològic. Un lloc totalment respectuós amb el medi ambient, un lloc on connectar amb la natura, cuidar-la i redescobrir-nos amb ella.
    L’ús d’energies renovables (energia solar), reduir el consum energètic i la contaminació ambiental.
  • Productes ecològics, km 0, de temporada. Aliments saludables, ecològics, de temporada i proximitat. Amb el compromís ferm de millorar la nostra salut i deixar un món millor a les nostres generacions.
  • Eco-turisme. Guies locals que coneixen a fons el territori i cuiden el patrimoni natural del nostre entorn, amb el màxim respecte al medi ambient.
  • Racó de pau. La seva ubicació a dalt d’un turonet ofereix unes vistes espectaculars a la plana i és un dels llocs únics i privilegiats que amplia els horitzons de la nostra vista.
  • Valors. Són moments per redescobrir-nos, per oferir el millor de nosaltres mateixos i dels que ens envolten i ens fan feliços.
  • Economia local. Col·laboració, treball en xarxa dels productors, artesans, pagesos, professionals del territori per tal d’impulsar els seus negocis.

INSTAL·LACIONS ECO-SOSTENIBLES

Les instal·lacions de la casa rural també estan pensades per a respectar el medi ambient. Els aïllants tèrmics i acústics són biodegradables. Comptem amb subministrament d’energia verda i il·luminació LED i llums de baix consum. Així mateix obtenim l’electricitat i l’aigua calenta de plaques solars. D’altra banda tenim reguladors de pressió d’aigua en les aixetes i serveis amb sistema de doble descàrrega.

RETORNAR ALS ORÍGENS

Tornar a les arrels. Impregnar-nos de natura. Deixar el mòbil per connectar amb nosaltres mateixos i el que ens envolta. Fer un foc a la llar de foc i gaudir del plaer d’observar-lo. O gaudir dels plaers culinaris d’un bon forn de llenya. El consumisme ens ha allunyat del gust, fins i tot de la salut, en favor de l’aparença i el màrqueting… T’ho deixem fàcil per retornar als orígens.

Els utensilis que trobarà a la cuina són de ferro o titani, sense tefló, perquè ens permeten cuidar la salut de les persones. Sempre prioritzem els recipients de vidre davant els de plàstic d’un sol ús.
Oferim la possibilitat d’aconseguir productes ecològics i/o de km.0.

ECO-TURISME

Apostem per experiències vitals amb el màxim respecte al medi ambient. Gaudir d’experiències autèntiques i sostenibles és fer un pas endavant i més en aquests dies. Guies locals; coneixedors el territori i que cuiden el patrimoni natural del nostre entorn t’obriran un món i et faran viure experiències vitals, d’aquelles que donen vida als anys, d’aquelles memorables que perduren en el temps.
Som el què vivim i de qui ens rodegem.

AMOR PER LA TERRA

Compromís amb el medi ambient, amb els elements de la terra, amb els cicles de la natura, amb la vida mateixa.

Intentem reduir el volum d’escombraries que produïm: donem preferència a productes amb embalatge mínim. Tots els productes de neteja que utilitzem en la neteja de Can Tarré, són ecològics i ens els proporcionen a granel, d’aquesta manera reutilitzem els envasos, sense necessitat de generar escombraries innecessàries.

Reciclem les escombraries, així que us convidem a contribuir amb el reciclatge i us ajudarem a fer-ho. Procurem contribuir amb l’estalvi energètic, per això l’energia que consumim és procedent d’energies renovables i il·luminació de baix consum: Tecnologia LED.

Entre tots intentarem aportar un granet de sorra. El nostre objectiu és respectar el medi ambient i l’ecosistema.