Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Can Tarré Turisme Rural reserves

Reserves

FES LA TEVA RESERVA ONLINE

 • TEMPORADA BAIXA
 • 4.800 €
  setmana
 • TEMPORADA ALTA
 • 6.500 €
  setmana

Per fer una reserva o demanar més informació, si us plau, ompliu el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres, o bé truqueu al +34 616 692 210.
La disponibilitat i demandes de reserva es respondran en menys de 24 hores.

  MOTIU RESERVA

   

  ARRIBADA

  SORTIDA

  DATA I HORA

  NÚMERO PERSONES*

  DATA I HORA

  NÚMERO PERSONES*

   

  El client/usuari accepta que les seves dades puguin ser cedides exclusivament per a les finalitats a que es refereix el paràgraf primer i per poder prestar els serveis de l'empresa amb finalitats estrictament d'informació empresarial. Aquesta acceptació sempre té caràcter revocable, sense efectes retroactius, d'acord amb allò que disposen els articles 6 y 11 de la LO 15/1999 de 13 de desembre.

   

  La política de privacitat d'empresa permet l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes establerts a la legislació vigent. L'usuari pot utilitzar qualsevol canal de comunicació amb l'empresa. Política de Privacitat.

   

  Can Tarré Turisme Rural reserves

  Informació d’interès

  Per fer una reserva o demanar més informació, si us plau, ompliu el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres, o bé truqueu al (34) 616 69 22 10.
  La disponibilitat i demandes de reserva es respondran en menys de 24 hores.

  Condicions de reserva:

  Per confirmar la reserva, cal fer un pagament a compte del 30% del total, a través d’una transferència bancària (màxim una setmana desprès de fer la pre-reserva). No es considera efectiva la reserva fins que no s’hagi fet l’ingrés. La resta del pagament s’ha de fer en efectiu a l’arribada a la casa.
  També cal tenir en compte que el dia d’arribada s’haurà de deixar un dipòsit de 300 € (en efectiu) en concepte de fiança que serà retornat l’últim dia si la casa està en les mateixes condicions en què es va llogar.

  Condicions de cancel·lació:

  La persona usuària té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 15 dies anteriors a la data d’arribada, per tant, se li retornarà la paga i senyal del 30%.
  Si la cancel·lació de la reserva es produeix dins els 15 dies anteriors a la data d’arribada el 30% de paga i senyal no serà retornat.

  Horari d’entrada i sortida:

  La casa es pot ocupar a partir de les 17 h del dia d’entrada i s’ha de deixar lliure abans de les 11 h del dia de sortida. Qualsevol retard de la sortida, serà pactat prèviament amb el propietari, sempre que no s’esperin entrades aquell mateix dia.

  Obligacions del client:

  L’ocupació de l’allotjament es limitarà al nombre de persones que s’indiquen en el contracte, comptant també els nens (que vagin sense el seu propi llitet i tinguin més de 2 anys) com persones a efectes de l’ocupació. El propietari o persona responsable de l’allotjament podrà impedir l’entrada a l’allotjament en cas d’excedir el nombre permès. Si es detecta que durant l’estança hi ha un nombre superior de persones a l’autoritzat quedarà automàticament cancel·lada la reserva, podent procedir al desallotjament de la casa. En cas de visites diürnes, consultar tarifes.

  El llogater té la obligació de deixar l’allotjament recollit i presentable. Això inclou (orientativament) que la vaixella ha d’estar neta i col·locada en el seu lloc, la nevera sense restes de menjar i les escombraries han d’haver-se buidat. Si el llogater no deixa el seu allotjament en l’estat anteriorment citat, el propietari es reserva el dret de cobrir qualsevol despesa de neteja extra a través de la fiança.

  El llogater ha de respectar als veïns i les normes de convivència a la què pertany l’allotjament. En cas de negligència o comportament inadequati el propietari es reserva el dret d’anular el contracte de lloguer amb efectes immediats i sense previ avís. En aquest cas el propietari no tindrà l’obligació de tornar l’import del lloguer pagat pel client. Per al benestar dels veïns no es permet la realització de festes tipus “discoteca”.