Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Ruta dels pantans d'en Llobet a Vidreres

Ruta dels pantans d’en Llobet a Vidreres

Excursió pels voltants de Vidreres que ens descobreix diferents punts emblemàtics del municipi, com el castell de Sant Iscle o els pantans d’en Llobet.

Ruta circular de poc més de 9 km de longitud pels voltants de Vidreres que recorre zones agrícoles i també de bosc mediterrani i ens acosta als pantans d’en Llobet. És una excursió fàcil i apta per a tota la família, amb molt poc desnivell.
Vidreres, per la seva diversitat i singularitat, és un espai natural relativament aïllat que conserva la seva riquesa biològica. Pel fet d’estar ubicat entre carreteres, amb una gran afluència de vehicles, és potser un espai força desconegut, però també de gran bellesa.

MÉS INFORMACIÓ

  • Durada: Mig dia
  • Temps total efectiu (sense parades): 2:15h en total. 1:00h des del punt d’inici fins al primer pantà d’en Llobet i 1:15h per tornar fins al punt d’inici de la ruta.
  • Desnivell acumulat: 85m
  • Dificultat: Mitjana.
  • Època: Tot l’any.
  • Cartografia: Base topogràfica de Catalunya 1:25.000. Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).
  • Observacions: L’itinerari està senyalitzat amb marques de color verd

 

COM ARRIBAR-HI EN COTXE

Des de la carretera C-35 agafem la sortida de Vidreres, continuem per la C-63 i, just després del primer semàfor de Vidreres, girem pel carrer de la dreta que ens porta fins a un aparcament de terra al costat del poliesportiu. Aquest és el punt d’inici de la ruta.

Us deixem aquí l’enllaç de RutesPirineus per a veure el Track, el recorregut amb fotos, els llocs d’interès i el mapa: https://www.rutespirineus.cat/rutes/ruta-dels-pantans-den-llobet-vidreres