Can Tarré, turisme rural, és una masia del segle XVIII, que destaca per la seva calidesa i singularitat. Situada en una finca de 30 hectàrees d’especial valor natural i paisatgístic. Al cor de la Costa Brava, a tocar de belles platges i encisadores cales d’aigües transparents.

informació de contacte

Can Tarré s/n. Paratge La Torre, 17411 Vidreres, Girona

hola@ruralcantarre.com

+34 616 692 210

SEGUEIX-NOS

Teletreball a Can Tarré

Teletreball a Can Tarré

El 2020 és un any que será recordat per ser un any catastròfic sobretot per culpa del Covid-19. El que començava com una grip que no havia de ser motiu de preocupació va acabar essent un problema mundial tant de salut com econòmic.

És normal que la població estigui saturada i estressada per culpa d’aquest any que no ha donat cap treva. Ens veiem a casa tancats sense poder sortir, em d’estar atents de les mesures sanitàries, em respectar les restriccions de mobilitat i estar atents per si hi ha algun canvi i, ens tanquen els restaurants i els llocs d’oci. Tot això pot suposar estrès i ansietat, ja que estem sempre a casa i tenim moltes limitacions per sortir al carrer. Encara pitjor és aquesta situació per les persones de ciutat que viuen en un pis molt petit i es veuen tancades en un espai tan reduït. A més, sumem que no podem veure a segons quines persones de la família tan freqüentment, ja sigui per localització o per por a posar-les en risc.

Teletreball a la Masia

Aquesta situació fa que empreses hagin de recórrer al teletreball. El teletreball és la millor opció per a poder continuar treballant tot i estar tancat a casa. No fa falta que hi vagis a la oficina i pots tenir un horari més flexible. Tot i així, el teletreball no està disponible per a tots, ja que depenent del treball no és possible fer una modificació de presencial a telemàtic. No obstant, per tots aquells treballs que sí són aptes per realitzar el teletreball, es recomana que es faci.

Teletreballar a casa fa que tinguis un horari flexible i que puguis mantenir el teu treball tot i estant confinat. Malauradament, si comparteixes pis amb altra gent o tens fills, et pot suposar més una dificultat que una solució. Els sorolls, interrompre videoconferències, estar pendent dels fills perquè no poden anar a l’escola i un llarg número d’inconvenients per teletreballar a casa.

Però, tot no està perdut. A Can Tarré, us oferim un espai per a que puguis teletreballar. La nostra masia rural de 30 hectàrees situada a Vidreres, és el que necessites per escapar de tot aquest any catastròfic i relaxar-te.

Vine a Can Tarré a teletreballar i un cop hagis acabat, relaxat. Pots sortir a donar un passeig pel bosc i la zona rural del voltant, pots anar a la nostra zona d’esports i realitzar futbol o bàsquet, pots gaudir del nostre impressionant jacuzzi i sentir-te millor que mai.  Disposem de un bon wiffi per a que puguis teletreballar sense cap problema i, si tens fills, tenim jocs de taula familiars, llibres i pel·licules a la teva disposició.

Et garantim una bona estada per a que aconsegueixis relaxar-te i escapar de la ciutat tot i mantenint el teu teletreball.

Vine a Can Tarré i en oblidat!